عضو شورای اسلامی شهر بندرعباس گفت: سرنوشت و آینده شهر بندرعباس به تقویت زیر ساخت گردشگری و توریستی در این شهر بستگی دارد اما استفاده از ظرفیت های ناب شهری در بندرعباس نیازمند اراده و هماهنگی میان مسئولان شهری واستانی است.
آبتین امیری گفت: در کمتر شهری مثل بندرعباس پتانسیل های متعدد و مناسب گردشگری در جوار ساحل وجود دارد.اما برای استفاده از این پتانسیل باید اراده ای جدی و تحول آفرین میان مسئولان مربوطه شکل گیرد و تنها با گفتار درمانی و طرح موضوع نمی توان به نتیجه مطلوب رسید.
عضو کمیسیون خدمات شهری شورای اسلامی شهر بندرعباس گفت: استاندار محترم برای ایجاد تحول در گردشگری ساحل ودریا دارای برنامه جامعی است اما واقعیت مدیریتی دراستان اینست که به لحاظ تجربی و میدانی آمادگی لازم درمیان مدیران استانی برای همراهی با استاندار محترم وجود ندارد.
عضو شورای اسلامی شهر بندرعباس افزود: ایجاد تحول و تحقق برنامه جامع شهری در بندرعباس نیازمند تصمیم های مهم و سرنوشت ساز است ولی چنین اراده ای درپیکره مدیریتی استان دیده نمی شود.استان هرمزگان در این شرایط نیازمند کالبد شکافی دقیق مدیریتی است، در غیر اینصورت بسیاری از طرح ها در حد شعار باقی خواهد ماند و بسیاری از وعده ها عملی نخواهد شد.
آبتین امیری در مورد ضرورت مدیریت واحد شهری گفت: شهر بندرعباس مثل بسیاری از شهرهای دیگر کشور از فقدان مدیریت شهری رنج می برد. دراین شرایط نباید تعجب کرد که بدیهی ترین و ضروری ترین طرح های شهری بدلیل عدم هماهنگی میان دستگاه های مرتبط با کندی پیش برود و بدلیل عدم هماهنگی بسیاری از فرصتهای مبتنی بر توسعه شهری از دست برود.
عضو شورای اسلامی شهر بندرعباس گفت: بطور صریح باید گفت نظام مدیریتی بسیاری از ادارات در بندرعباس آماده تحول بر اساس پتانسیل واقعی شهری نیست و اگر این روند ادامه یابد بسیاری از مدیران در همراهی با طرح های جامع استاندار محترم عقب خواهند ماند ولی کسانی که. به طور واقعی ضرر می کنند مردم هستند.
آبتین امیری در مورد معضل محیط زیستی شهر بندرعباس گفت: یکی از بزرگترین آسیب های ما در حوزه محیط زیست است. محیط زیست ما توان همراهی با پیامدهای طرح های اجرا شده را ندارد.لذا با اجرای هر طرح توسعه ای ما دچار آسیب های محیط زیستی می شویم. آلودگی دریا و ساحل در بندرعباس و سکوت محیط زیستی در آن نمونه ای ازاین مشکل است.
وی گفت:چرا هنوز هیچ ابتکار روشنی برای مهارمحیط زیستی در قبال آلایندگی صنایع غرب وجود ندارد؟چرا هیچ مسولی به این پرسش جواب نمی دهد که در دریای ما چه می گذرد و صدها کشتی آلودگی خود را در دریا چه می کنند؟
عضو شورای اسلامی شهر بندرعباس گفت: اسکله شرق بندرعباس با سرمایه عظیم ملی ساخته شده است، اما اکنون به حال خود رها شده است. ادامه ی این وضع به یک فاجعه زیست محیطی دامن خواهد زد چرا که این اسکله جلو جریان طبیعی آب دریا را به سمت ساحل بندرعباس گرفته است.
آبتین امیری گفت: با پیگیری های صورت گرفته گفتگوهایی برای احیاء این اسکله با هدف گردشگری شهری آغاز شده است، و ما امیدواریم مسئولین مربوطه با دور اندیشی برای نجات این اسکله و تبدیل آن به مرکز گردشگری شهری کمک کنند.
عضو شورای اسلامی شهر بندرعباس گفت:به عنوان عضو شورای اسلامی شهر و نماینده مردم در شورا بدلیل بسیاری از نارسایی های شهری ازمردم عذر خواهی می کنم.در مدت کوتاهی که در شورا حضور داشته ایم بسیاری از مسایل را ولو اینکه در چارچوب وظایف دیگر نهادها بوده بااین نیت که مشکلی را ازمردم حل کند پیگیری کرده ایم و این اطمینان را می دهیم که در همه نشست های تصمیم ساز و همه مراحل بازگو کننده مشکلات واقعی مردم باشیم.
|